Navnedag i dag 23. Januar


Navnet Emilie og dets betydning fra flere forskjellige kilder er beskrevet nedenfor. Her er også datoene for Emilies navnedag.

AI er kunstig intelligens og den bør ikke stoles 100% på når det gjelder sannhet, men den er der for nysgjerrige.

EmilieEmilies navnedag er 23. Januar
Kilde: AI
Emilie er et vakkert og tidløst navn med opprinnelse i det latinske navnet Aemilia. Navnet Emilie betyr "flittig" eller "ivrig" og har en feminin og elegant klang. Emilie er et navn som ofte assosieres med varme, omsorg og styrke. Emilie har vært et populært navn i Norge i mange år, og det er fortsatt et av de mest brukte jentenavnene. Navnet Emilie har en tidløs og klassisk sjarm som gjør det attraktivt for mange foreldre. Emilies feiring har blitt assosiert med den hellige Emily de Vialar, en fransk helgen som viet sitt liv til veldedighet og omsorg for de fattige. Dette gir navnet Emilie en ekstra dimensjon av barmhjertighet og medfølelse. Kort sagt er Emilie et vakkert navn med en dyp historie og en betydning som symboliserer styrke, varme og omsorg. Det er et navn som passer like godt for en liten jente som for en voksen kvinne, og som vil være tidløst og elegant uansett alder.
Se navnedagskalenderen
Vanlige søk på denne siden er:
Hvem har navnedag 23. Januar? | Når er Emilies navnedag? | Hvilken dato heter Emilies navnedag? | Navnedag Emilie | Emilie navnedag | Emilie navn